Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La quinta del naranjito (313531) - Ataulfo's Team (441369) » 234983206: T27/R4

Copa 234983206 Información oficial sobre el partido 234983206 en Hattrick

10.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 4

La quinta del naranjito Alineación oficial del equipo 'La quinta del naranjito' en el partido 5 - 3 Ataulfo's Team Alineación oficial del equipo 'Ataulfo's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La quinta del naranjito Alineación oficial del equipo 'La quinta del naranjito' en el partido 1 - 0 Ataulfo's Team Alineación oficial del equipo 'Ataulfo's Team' en el partido
Tiene mucha potra 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La quinta del naranjito

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 del partit, el jugador Ijinio Gabiola de naranjito va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 124 Minuto 78 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 78 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Matt Raun Sørensen llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Alberto Barbarà va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de naranjito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): naranjito va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ijinio Gabiola en un 1 contra 1 amb el porter Eugenio Ferro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Matt Raun Sørensen de naranjito, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Eugenio Ferro en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de naranjito Alberto Barbarà va intentar enganyar Eugenio Ferro amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de naranjito Carlos Andreu, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Eugenio Ferro. El marcador continuava 3 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de naranjito Hannes Rottmüller-Schaufuß no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Eugenio Ferro es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de naranjito, Paulos Baquero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.

Ataulfo's Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Bernie Williams que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador visitant Antonio Scattino va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 82 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Ataulfo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bernie Williams va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bento Ribeiro de Ataulfo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): En Juan Manuel García Ríos de Ataulfo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonio Scattino va prendre el seu rol al minut 61.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Eduardo Álamo maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Ataulfo Diego Ilarraza, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Valerio Giovine. El marcador continuava 3 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Antoni Trullas, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Valerio Giovine va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Ataulfo i 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Pablo Gómez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Eduardo Roa, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Valerio Giovine va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Ataulfo i 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ataulfo Bento Ribeiro va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.