Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Wanderers (990572) - Rayo Vallecanho (794733) » 234983139: T27/R4

Copa 234983139 Información oficial sobre el partido 234983139 en Hattrick

10.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 4

NUMB3RS Alineación oficial del equipo 'NUMB3RS' en el partido 2 - 1 Achtung F.C. Alineación oficial del equipo 'Achtung F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NUMB3RS Alineación oficial del equipo 'NUMB3RS' en el partido 2 - 0 Achtung F.C. Alineación oficial del equipo 'Achtung F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NUMB3RS

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip NUMB3RS va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Dirk Kulenkampff va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 122 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Al minut 94 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a NUMB3RS va ser Thorsten Henriksson.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Johan Stålell, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 es va veure una gran oportunitat per a NUMB3RS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Iván Solo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Bordera.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 93 (Tirita): Al minut 93 de partit, el jugador Santiago Bordera de NUMB3RS es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Achtung F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del Achtung va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Feliks Złamaniec, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Achtung van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 5, però el xut de Torben Mejer Larsen des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Achtung van sortir al contraatac al minut 69, però Torben Mejer Larsen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Torben Mejer Larsen de Achtung es va guanyar la targeta groga merescudament.