Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

paquetes (119658) - ElektroTeam (438158) » 234982309: T27/R4

Copa 234982309 Información oficial sobre el partido 234982309 en Hattrick

10.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 4

paquetes Alineación oficial del equipo 'paquetes' en el partido 1 - 2 ElektroTeam Alineación oficial del equipo 'ElektroTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
paquetes Alineación oficial del equipo 'paquetes' en el partido 0 - 2 ElektroTeam Alineación oficial del equipo 'ElektroTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

paquetes

Goles Goles

  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 84 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Rafael Alberto Martínez López, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el paquetes a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de paquetes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dallas Summers, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

ElektroTeam

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mateu Tàrrega es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 79 pels visitants. En Mateu Tàrrega va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kiriam de Miguel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Josu Villavilla Paz de ElektroTeam va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 28 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Eduardo Muñoz Rubio va ser clau en la jugada d'atac de ElektroTeam al minut 80, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pepe Pedrosa, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo de la Cuesta de ElektroTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Muñoz Rubio de ElektroTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.