Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Belwederska FC (313941) - tot el poder als soviets (314450) » 234718356: T27/R3

Copa 234718356 Información oficial sobre el partido 234718356 en Hattrick

03.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 3

L.A.P.A.P. Alineación oficial del equipo 'L.A.P.A.P.' en el partido 1 - 3 tot el poder als soviets Alineación oficial del equipo 'tot el poder als soviets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
L.A.P.A.P. Alineación oficial del equipo 'L.A.P.A.P.' en el partido 2 - 5 tot el poder als soviets Alineación oficial del equipo 'tot el poder als soviets' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L.A.P.A.P.

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): L.A.P.A.P. va posar-se per davant 1 - 0 al minut 28, quan Jesper Meester va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de L.A.P.A.P. la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesper Meester! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jesper Meester va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Javier Marche ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

tot el poder als soviets

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Soviets va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José María Jaén Mola, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Soviets va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 67. Pol Schmalen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Sorin Stan de Soviets va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Borisav Nedić va rebre molts aplaudiments. Al minut 24 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Kevin Regauer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 81 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Soviets va quedar sense poder incrementar el seu marcador.