Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abremata (440087) - Almeria C.F. (47867) » 234717142: T27/R3

Copa 234717142 Información oficial sobre el partido 234717142 en Hattrick

03.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 3

Schrödinger's Kit Kat Club Alineación oficial del equipo 'Schrödinger's Kit Kat Club' en el partido 3 - 2 Almeria C.F. Alineación oficial del equipo 'Almeria C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Schrödinger's Kit Kat Club Alineación oficial del equipo 'Schrödinger's Kit Kat Club' en el partido 4 - 0 Almeria C.F. Alineación oficial del equipo 'Almeria C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schrödinger's Kit Kat Club

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Schrödinge equilibrava la balança al minut 18. En Silvester Timmermans, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 66 gràcies a la jugada de Şaban Üsgen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Silvester Timmermans de Schrödinge aconseguir un gol al minut 82 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Schrödinge va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Čeněk Šilhavík en un 1 contra 1 amb el porter Fernando Cuerno, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Čeněk Šilhavík va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Schrödinge se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Almeria. La jugada d'estratègia del Schrödinge per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Čeněk Šilhavík va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Čeněk Šilhavík.

Almeria C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Almeria sabia com jugar al contraatac, i al minut 13, Ereinotz Dorronsoro va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Als 67 minuts de partit, Dalmacio Valcarcel de Almeria va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 49 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Pablo Pérez, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Veikko Oinaala, que no va rendir al seu nivell habitual.