Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ibarrekolanda (125167) - XeriLocos (486976) » 234717040: T27/R3

Copa 234717040 Información oficial sobre el partido 234717040 en Hattrick

03.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 3

ibarrekolanda Alineación oficial del equipo 'ibarrekolanda' en el partido 2 - 3 XeriLocos Alineación oficial del equipo 'XeriLocos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ibarrekolanda Alineación oficial del equipo 'ibarrekolanda' en el partido 4 - 1 XeriLocos Alineación oficial del equipo 'XeriLocos' en el partido
Tiene mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ibarrekolanda

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): ibarrekolanda va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Álvaro de la Manzanara va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Passat el minut 74 de joc, Álvaro de la Manzanara facilitava les coses al ibarrekolanda amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aljaž Ranilovič va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 es va veure una gran oportunitat per a ibarrekolanda per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Aljaž Ranilovič, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Oliva.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marijn Teunissen.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 10 (Tirita (médico)): Álvaro de la Manzanara va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 092 Minuto 90 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del ibarrekolanda puguin veure en Álvaro de la Manzanara jugant de nou; ja que al minut 90 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Saturno Moraña el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

XeriLocos

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 15 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Sönmez Akbaş de XeriLocos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 174 Minuto 65 (Gol de penalti): Quan passaven 65 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del XeriLocos. En Per Stiggård va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 185 Minuto 96 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del XeriLocos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Caspar David Giesbergen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del XeriLocos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Yves Järmann, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jérémy Cavalie de XeriLocos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Semblava que Sönmez Akbaş s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.