Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wrung's Division (799641) - Reygol F.C. (435461) » 234716641: T27/R3

Copa 234716641 Información oficial sobre el partido 234716641 en Hattrick

03.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 3

Robot CF Alineación oficial del equipo 'Robot CF' en el partido 6 - 5 Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Robot CF Alineación oficial del equipo 'Robot CF' en el partido 0 - 3 Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robot CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Robot va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Hélder Gandara va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 114 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Bernardo Rodríguez no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 105 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Noah Hendriksen rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Hein Kok, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 110 (Ocasión de falta): En Bernardo Rodríguez es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): Robot es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Vito Ferrante no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alejandro Horcasitas al camp.
  • 090 Minuto 111 (Tirita): Al minut 111, Kürşad Melih Duysal de Robot es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Bernardo Rodríguez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Rudolf Sebessy-Geönczy de Robot va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Noah Hendriksen va clavar el 5 - 4 per a Robot amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Hélder Gandara va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Robot Hein Kok va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Reygol F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Błażej Węgierski que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Reygol. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Błażej Węgierski xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Frank Eskildsen va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Frank Eskildsen va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Lukas Schörghofer va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lukas Schörghofer de Reygol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oscar Lorenzo Alvarez de Reygol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Frank Eskildsen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Paco Salabert de Reygol anava molt fort i col·locat però Rudolf Sebessy-Geönczy no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Reygol Oscar Lorenzo Alvarez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Reygol Jason Gaudet va intentar enganyar Rudolf Sebessy-Geönczy amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 4.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Reygol Héctor Araja no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rudolf Sebessy-Geönczy es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.