Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Cacahuito (1420408) - Celtic de Vigo (47490) » 234716009: T27/R3

Copa 234716009 Información oficial sobre el partido 234716009 en Hattrick

03.06.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 3

Águilas del Lucero Alineación oficial del equipo 'Águilas del Lucero' en el partido 1 - 2 Celtic de Vigo Alineación oficial del equipo 'Celtic de Vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Águilas del Lucero Alineación oficial del equipo 'Águilas del Lucero' en el partido 1 - 2 Celtic de Vigo Alineación oficial del equipo 'Celtic de Vigo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,1 % 73,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Águilas del Lucero

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els seguidors del Águilas van tornar a saltar d'alegria al minut 60. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Lakis Komporopoulos que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Marc Carod va disposar d'una bona oportunitat al minut 45, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Òscar Busquets va estar a punt de marcar al minut 61 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Celtic de Vigo

Goles Goles

  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Naser Darwish sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Vincenzo Selvagio que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Naser Darwish va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Celtic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Denis Brichkin va desviar el xut final de Naser Darwish després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Christoffer Maurstad va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Al minut 45 de partit, Christoffer Maurstad va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marc Carod no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Vincenzo Selvagio estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Javier Sánchez.