Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Astapa Sport F.C. (779921) - Wasesores.com (1435333) » 234416823: T27/R2

Copa 234416823 Información oficial sobre el partido 234416823 en Hattrick

27.05.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

Epic Metal C.F. Alineación oficial del equipo 'Epic Metal C.F.' en el partido 3 - 4 Real Campos Team Alineación oficial del equipo 'Real Campos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Epic Metal C.F. Alineación oficial del equipo 'Epic Metal C.F.' en el partido 5 - 1 Real Campos Team Alineación oficial del equipo 'Real Campos Team' en el partido
Tiene mala suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Epic Metal C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Joan Miquel Guim va donar a Metal un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Passat el minut 48 de joc, Didier Le Bec facilitava les coses al Metal amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): El jugador Aloisius Schützbach de Metal, després de 56 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Aitken Erskine, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Aloisius Schützbach va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Joan Miquel Guim gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Thomas Niklasson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Waldemar Schnotz va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Real Campos Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 33 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Joan Carles Barnés de Campos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Saleh Joman va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 160 Minuto 83 (Gol de falta): Al minut 83 del partit, Niels Pasker va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): Amb 84 minuts jugats, Hildebert Davies de Campos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sigurd Bøgelund de Campos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41 de partit, Sigurd Bøgelund de Campos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Saleh Joman.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jędrzej Wendland.