Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eritreo (120361) - Güolverjanton (487857) » 234415675: T27/R2

Copa 234415675 Información oficial sobre el partido 234415675 en Hattrick

27.05.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

El_Coco Alineación oficial del equipo 'El_Coco' en el partido 5 - 4 Güolverjanton Alineación oficial del equipo 'Güolverjanton' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El_Coco Alineación oficial del equipo 'El_Coco' en el partido 1 - 3 Güolverjanton Alineación oficial del equipo 'Güolverjanton' en el partido
Tiene mucha potra 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,3 % 67,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El_Coco

Goles Goles

  • 105 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jost Stadthof rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Danko Keleminec, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cocos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jaime Perrino progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Anders Jonasson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jost Stadthof va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Al minut 92, Rolf Aalbers arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Roland Dragóner, el jugador de Cocos va ser expulsat al minut 25.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Doncho Kirilov ocupà el lloc d'en Kalle Raahauge al 14 minuts, dos minuts després que el jugador de Cocos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Doncho Kirilov es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Anders Jonasson de Cocos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Guillaume Allard en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jaime Perrino xutant per a Cocos va fer anar la pilota just on la volia, però Guillaume Allard, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Doncho Kirilov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Cocos.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Elvis Jaunzemis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Cocos.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Gordie O'Hara xutant per a Cocos va fer anar la pilota just on la volia, però Guillaume Allard, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Güolverjanton

Goles Goles

  • 150 Minuto 54 (Gol de falta): Al minut 54, Manolo Penas va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Güolverjanton tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Gabriel Sebastan va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Güolverjanton, al minut 73. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gabriel Anseán va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 86, quan en Bru Mallebrera va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Albano Alfoz s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Sebastan de Güolverjanton la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Manolo Penas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Güolverjanton.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Güolverjanton Jesús Rabella va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Güolverjanton Guillaume Allard va intentar enganyar Sergio Gortazar amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Güolverjanton Arturo Colomar, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sergio Gortazar. El marcador continuava 5 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Gabriel Sebastan anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Güolverjanton.