Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

anti-boneheads (436481) - ARAGON CD (1415183) » 234413917: T27/R2

Copa 234413917 Información oficial sobre el partido 234413917 en Hattrick

27.05.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

anti-boneheads Alineación oficial del equipo 'anti-boneheads' en el partido 2 - 5 Supercampeon SFC Alineación oficial del equipo 'Supercampeon SFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
anti-boneheads Alineación oficial del equipo 'anti-boneheads' en el partido 1 - 4 Supercampeon SFC Alineación oficial del equipo 'Supercampeon SFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

anti-boneheads

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Antibone una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Charlie Pettersson, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 36.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Cezary Niewiński trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorma Kilpinen de Antibone la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Laurent Aubertin s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Andrzej Romanowicz va sortir coix del terreny de joc, substituït per Diego Ñacle. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Supercampeon SFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb 19 minuts jugats, Denis Adel de Supercampeon va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador de Supercampeon Pauli Kykkänen va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 48 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Romain Gérard va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Supercampeon, Denis Adel, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Jaime Covelo va aprofitar un error defensiu al minut 75, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Supercampeon.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Denis Adel va augmentar l'avantatge de Supercampeon a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Kléber Gasparello. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Georgi Savov de Supercampeon, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Kléber Gasparello va marcar al minut 42 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaime Covelo de Supercampeon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Alfred Burrell va sortir coix del terreny de joc, substituït per Yvan Lavoie. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.