Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ix9 (439287) - Pogolo Returns (309329) » 234413787: T27/R2

Copa 234413787 Información oficial sobre el partido 234413787 en Hattrick

27.05.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

Real Club Canfa Alineación oficial del equipo 'Real Club Canfa' en el partido 1 - 3 pleiades team Alineación oficial del equipo 'pleiades team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Club Canfa Alineación oficial del equipo 'Real Club Canfa' en el partido 2 - 0 pleiades team Alineación oficial del equipo 'pleiades team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Canfa

Goles Goles

  • 104 Minuto 36 (Gol de penalti): Canfa aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Peter Kek al cantó inferior dret de la porteria rival.

pleiades team

Goles Goles

  • 140 Minuto 13 (Gol de contra de falta): pleiades va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Emiliusz Barbarski la va transformar en el 0 - 1.
  • 186 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de pleiades va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Walid Jurayri, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 2.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Adrian Biżek de pleiades va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 50. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de pleiades va anar a parar a la dreta de l'atac on en Emiliusz Barbarski, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Ivo Schaafsma ocupà el lloc d'en Alain Allais al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de pleiades quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.