Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los dragones del fuego (315547) - F.C. las camelias (800025) » 234413622: T27/R2

Copa 234413622 Información oficial sobre el partido 234413622 en Hattrick

27.05.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

Catadores de Gloria F.C Alineación oficial del equipo 'Catadores de Gloria F.C' en el partido 5 - 3 F.C. las camelias Alineación oficial del equipo 'F.C. las camelias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Catadores de Gloria F.C Alineación oficial del equipo 'Catadores de Gloria F.C' en el partido 3 - 2 F.C. las camelias Alineación oficial del equipo 'F.C. las camelias' en el partido
Tiene suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,6 % 13,8 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catadores de Gloria F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Sami Kara de Catadores, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, Catadores va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Can Soyuer, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Jesús Isurieta de Catadores va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 134 Minuto 50 (Gol de penalti): Als 50 minuts de joc, els nois de Catadores van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Sami Kara augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Catadores a 5 - 3. Arne Bjørnå va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Deivo Osborne, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Deivo Osborne de Catadores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Sebastián Viudo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Catadores estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

F.C. las camelias

Goles Goles

  • 152 Minuto 31 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Ricardo Nadales de camelias després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 186 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de camelias va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jussi-Pekka Ågren, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 4 - 2.
  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): camelias va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 3 quan Ángel Astete va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Gallardo de camelias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Era el minut 10 quan després d'una dura entrada, el jugador Ángel Astete de camelias s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.