Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olivercitos (993140) - S.A.D. Real Zaragoza (1437883) » 234413130: T27/R2

Copa 234413130 Información oficial sobre el partido 234413130 en Hattrick

27.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

Mafias Alineación oficial del equipo 'Mafias' en el partido 3 - 4 los kroketys Alineación oficial del equipo 'los kroketys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mafias Alineación oficial del equipo 'Mafias' en el partido 2 - 1 los kroketys Alineación oficial del equipo 'los kroketys' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,0 % 13,5 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mafias

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alex Splingaire, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 114 Minuto 51 (Gol de penalti): Després de 51 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Mafias, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Santiago Nervión de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 120 Minuto 52 (Gol de falta): Una falta al minut 52 va provocar un lliure directe. Santiago Nervión el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 3 - 2, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Bengt Robinsson va estar a punt de marcar al minut 44 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lesiones Lesiones

los kroketys

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Carcer de kroketys va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): kroketys va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 41, quan Raúl Viesca, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Ikani de Jong que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 92 (Gol por la izquierda): kroketys va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 92. Bernardo Cuerno va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de kroketys, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ikani de Jong va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Raúl Real va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 78, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jaume Peirat va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 45, Rubén Gamarra de kroketys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Ercilla de kroketys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.