Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carabancheleños F.C. (988146) - UD Can Gibert (773444) » 234413088: T27/R2

Copa 234413088 Información oficial sobre el partido 234413088 en Hattrick

27.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

Valencia C Alineación oficial del equipo 'Valencia C' en el partido 1 - 5 FouR RouseS Alineación oficial del equipo 'FouR RouseS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valencia C Alineación oficial del equipo 'Valencia C' en el partido 1 - 3 FouR RouseS Alineación oficial del equipo 'FouR RouseS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia C

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Valencia va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Bertil Nørskov, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Carlos Amora que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Paul Jackson va estar a punt d'empatar per a Valencia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marcus Ljungell va desviar la pilota a l'últim instant.

FouR RouseS

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rich Gillespie va anar directament als peus de Gigi Stefanini que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): FR agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Diego Cabréllez amb mestria.
  • 184 Minuto 45 (Gol de penalti): Al minut 45 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de FR, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Matej Vrzoň va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gigi Stefanini, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 61 (Gol de falta): Passaven 61 minuts quan en Matej Vrzoň va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Matej Vrzoň, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 45 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FR va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Constantin Ştefan, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FR va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Gigi Stefanini va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Cabréllez de FR es va guanyar la targeta groga merescudament.