Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raul y los Bravos (311006) - Semencio FC (775181) » 234413009: T27/R2

Copa 234413009 Información oficial sobre el partido 234413009 en Hattrick

27.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

Rápido de Balaidos Alineación oficial del equipo 'Rápido de Balaidos' en el partido 3 - 5 bullullus Alineación oficial del equipo 'bullullus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rápido de Balaidos Alineación oficial del equipo 'Rápido de Balaidos' en el partido 3 - 1 bullullus Alineación oficial del equipo 'bullullus' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,8 % 6,8 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rápido de Balaidos

Goles Goles

  • 114 Minuto 5 (Gol de penalti): Després de 5 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Balaidos, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Alex Murlin de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Daniel Carllius facilitava les coses al Balaidos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David Minieri va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nano Xuarra va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 70 de joc.
  • 223 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Balaidos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dancho Penkov en un 1 contra 1 amb el porter Ricardo Valdivia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Balaidos, Alex Murlin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jesús García Roca, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ricardo Valdivia va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Balaidos i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Miquel Coll, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Ricardo Valdivia va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Balaidos i 3 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Balaidos Steve Richardson va intentar enganyar Ricardo Valdivia amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Balaidos Leopold Urbalu va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

bullullus

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Federico Abellán donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): bullullus agafava avantatge al minut 77 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Federico Abellán amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El bullullus va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en José Horachita va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Es duien 99 minuts de partit jugats quan Jesús Maraña va estar a punt de posar per davant a bullullus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ingemar Dalin va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Federico Abellán va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Walter Gabrielsson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Ricardo Valdivia de bullullus va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Rafael Escuder xutant per a bullullus va fer anar la pilota just on la volia, però Ingemar Dalin, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de bullullus Manuel Prior no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ingemar Dalin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.