Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

c.e besos (435181) - bar-chelona (774383) » 234412968: T27/R2

Copa 234412968 Información oficial sobre el partido 234412968 en Hattrick

27.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

RCD Hispania Alineación oficial del equipo 'RCD Hispania' en el partido 1 - 5 MarenyBarraquetes Alineación oficial del equipo 'MarenyBarraquetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
RCD Hispania Alineación oficial del equipo 'RCD Hispania' en el partido 0 - 9 MarenyBarraquetes Alineación oficial del equipo 'MarenyBarraquetes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Hispania

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Patrick Mamet, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

MarenyBarraquetes

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): MarenyBarraquetes van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 24, quan Daniele Pontani va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Albert Vallade quedar desmarcat i marcar per a MarenyBarraquetes al minut 28. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 184 Minuto 40 (Gol de penalti): MarenyBarraquetes va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Daniele Pontani va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Olivier Le Guern va augmentar l'avantatge de MarenyBarraquetes a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Albert Vallade de MarenyBarraquetes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alessandro Ghezzi va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Lourenço Crespo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Sacha Riault va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Julius Dirks va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alfredo Gimeno, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albert Vallade de MarenyBarraquetes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.