Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villafranca de Córdoba CF (1335402) - Polideportivo MINERO (119535) » 234412834: T27/R2

Copa 234412834 Información oficial sobre el partido 234412834 en Hattrick

27.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

Villafranca de Córdoba CF Alineación oficial del equipo 'Villafranca de Córdoba CF' en el partido 4 - 3 Polideportivo MINERO Alineación oficial del equipo 'Polideportivo MINERO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Villafranca de Córdoba CF Alineación oficial del equipo 'Villafranca de Córdoba CF' en el partido 1 - 3 Polideportivo MINERO Alineación oficial del equipo 'Polideportivo MINERO' en el partido
Tiene bastante suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villafranca de Córdoba CF

Goles Goles

  • 110 Minuto 8 (Gol de falta): Al minut 8, Villafranca van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Jorge Gómez va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jaime García va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Villafranca empatava el partit, 2 a 2, al minut 18.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Villafranca van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlo Gagliano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mieczysław Gulik va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge Gómez va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant José María Millet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Villafranca va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kenny Baastrup en un 1 contra 1 amb el porter José María Millet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Carlo Gagliano de Villafranca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Carlo Gagliano de Villafranca es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 83.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Filip Staub va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alfred Leitner.

Polideportivo MINERO

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Polideportivo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Magnus Bokér.
  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Matías Fernando Candía estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Valéry Hermez va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 17.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 els aficionats de Polideportivo van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Valéry Hermez va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 86 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ion Ciucã va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matías Fernando Candía.