Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nuevo Chitygol (1456580) - F.C. Steagua Mineral (1364794) » 234412077: T27/R2

Copa 234412077 Información oficial sobre el partido 234412077 en Hattrick

27.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

LOMBA FILIAL Alineación oficial del equipo 'LOMBA FILIAL' en el partido 1 - 2 Aday balompie Alineación oficial del equipo 'Aday balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOMBA FILIAL Alineación oficial del equipo 'LOMBA FILIAL' en el partido 1 - 0 Aday balompie Alineación oficial del equipo 'Aday balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOMBA FILIAL

Goles Goles

  • 104 Minuto 48 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de FILIAL al minut 48. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Gonzalo Ostos Pérez va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Yoram Chodorov no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Goran Krivokapić estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Astolfo Chiarini va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Gonzalo Ostos Pérez, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Astolfo Chiarini de FILIAL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Tomas Fjel de FILIAL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Astolfo Chiarini va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del FILIAL puguin veure en Guarino Piattelli jugant de nou; ja que al minut 75 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Oriol Colldefont el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Aday balompie

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de balompie van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Sebastián Melchor.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Erik Pedersen va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, balompie, al minut 37. El marcador va canviar a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sebastián Melchor va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ville Koivula rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): balompie va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Erik Pedersen va quedar-se sol davant el porter Carl Klinttorp, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de balompie va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ulf Rasmussen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Juan Ricardo Ganer va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Zoltán Pádár.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alberto Morgado va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Paulo Fonseca.