Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarados Galácticos (1457052) - Defensores de Fatigatti (799924) » 234411749: T27/R2

Copa 234411749 Información oficial sobre el partido 234411749 en Hattrick

27.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

Monos Cachondos Alineación oficial del equipo 'Monos Cachondos' en el partido 3 - 4 St Vicenç de Castellet Alineación oficial del equipo 'St Vicenç de Castellet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Monos Cachondos Alineación oficial del equipo 'Monos Cachondos' en el partido 3 - 3 St Vicenç de Castellet Alineación oficial del equipo 'St Vicenç de Castellet' en el partido
Tiene un resultado normal 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,5 % 37,2 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monos Cachondos

Goles Goles

  • 103 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Eduardo Cabreta va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 106 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Cachondos sempre confia amb les genialitats d'en Geir Skjevling; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 2.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jason Bollen no va poder aturar Eduardo Cabreta de Cachondos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 77 el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Cachondos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Aitor Azkue va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després de 25 minuts, Felipe Cascante va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Geir Skjevling va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cachondos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Ortiz de Cachondos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Xavier Gavaldà de Cachondos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Canillas de Cachondos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Xavier Gavaldà de Cachondos per doble groga al minut 85.

St Vicenç de Castellet

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Castellet prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Candido Guilizzoni.
  • 182 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 11 de partit va donar a Castellet l'avantatge per 0 - 2. Gábor Ferenczi en va ser l'anotador.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Castellet van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 88, quan Manuel Pérez va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Manuel Pérez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Varol Huzur al minut 58, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Candido Guilizzoni va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Cris Combeller va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rajko Mrkajić va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ken Lavener.