Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vlnvksr FC (993921) - Caballeros del Reino (776269) » 234409846: T27/R2

Copa 234409846 Información oficial sobre el partido 234409846 en Hattrick

27.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

Sperdragones F.C Alineación oficial del equipo 'Sperdragones F.C' en el partido 3 - 2 Caballeros del Reino Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Reino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Sperdragones F.C Alineación oficial del equipo 'Sperdragones F.C' en el partido 2 - 5 Caballeros del Reino Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Reino' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sperdragones F.C

Goles Goles

  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): Raúl Peñate de Sperdragones va demostrar les seves habilitats al minut 75 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Sperdragones equilibrava la balança al minut 85. En Kılıçarslan Gücüm, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 115 Minuto 88 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Kılıçarslan Gücüm de Sperdragones va fer un bon esprint per escapar-se de Cassià Puigcercós i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Sperdragones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Luis Usarralde ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sperdragones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raúl Peñate, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Àlex Antonell de Sperdragones es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Raúl Peñate va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sperdragones es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Caballeros del Reino

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador de Caballeros Iordan Strinski va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 36 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): En Luca Duun entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Caballeros, un peu providencial d'en Auram Pasevich va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Caballeros al minut 30, però el xut de Iordan Strinski va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sead Huselja va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 264 Minuto 90 (Ocasión de penalti): Nunzio Genchi es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 90 va aturar un penal a Iordan Strinski.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iordan Strinski de Caballeros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.