Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Tullida (1339088) - River Miño-K (439356) » 234409788: T27/R2

Copa 234409788 Información oficial sobre el partido 234409788 en Hattrick

27.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

I.Laskorain Alineación oficial del equipo 'I.Laskorain' en el partido 1 - 3 River Miño-K Alineación oficial del equipo 'River Miño-K' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
I.Laskorain Alineación oficial del equipo 'I.Laskorain' en el partido 0 - 5 River Miño-K Alineación oficial del equipo 'River Miño-K' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

I.Laskorain

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de I.Laskorain van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Manolo Ruiz del Arco.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Haiko Volborth va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tomás Albán va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Ruiz del Arco de I.Laskorain va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexander Rashev de I.Laskorain va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomás Albán.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maksymilian Osowicki de I.Laskorain la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

River Miño-K

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 32 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jens Peter Callesen de Miño-K marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Jens Peter Callesen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Rodolfo Gutiérrez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 1 - 3 per a Miño-K.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Olaf Czarnecki va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Itay Rahamim, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Rodolfo Gutiérrez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En André Thorsen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Zbigniew Czachurski va estar a punt de posar per davant a Miño-K amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Itay Rahamim va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Zbigniew Czachurski, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 49 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Semblava que Santiago Ocón s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.