Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los fenomenos del prat (488959) - Al LoRo !!! (772631) » 234409457: T27/R2

Copa 234409457 Información oficial sobre el partido 234409457 en Hattrick

27.05.2009 12:15:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 2

Nothinks Alineación oficial del equipo 'Nothinks' en el partido 1 - 7 Neniel F.C. Alineación oficial del equipo 'Neniel F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Nothinks Alineación oficial del equipo 'Nothinks' en el partido 0 - 10 Neniel F.C. Alineación oficial del equipo 'Neniel F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nothinks

Goles Goles

  • 100 Minuto 64 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Anselmo Rubiales. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 64 de joc, que suposava el 1 - 7.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Casper Hubscher de Nothinks va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Óscar Cabasés de Nothinks va abandonar el terreny de joc després de 24 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nick Hutchinson va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Nicolas Georgin va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Diego Romero Solís no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Neniel F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sebastian Wanschura va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rafael Yepes va augmentar l'avantatge de Neniel a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Liivo Rihma va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Sebastian Wanschura va aprofitar un error defensiu al minut 48, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Neniel.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Rafael Yepes va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 51, i va fer pujar el 0 - 5 per a Neniel.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Rubén Guerra va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 53, i va fer pujar el 0 - 6 per a Neniel.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Neniel. A fi d'aconseguir el 0 - 7, van tocar-la en curt per tal que Ander Templado xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafael Yepes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Anestis Darivas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Neniel va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ander Templado, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.