Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ComboMix (49117) - Unión Deportiva Cono Sur (485968) » 225824669: T27/J4/X

Liga 225824669 Información oficial sobre el partido 225824669 en Hattrick

13.06.2009 14:25:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / X.3938 (182505)

churra Alineación oficial del equipo 'churra' en el partido 4 - 0 Hamarreko Returns!! Alineación oficial del equipo 'Hamarreko Returns!!' en el partido
Sándor Gellei (13') 1 - 0
Niels Børgh (41') 2 - 0
Igli Fetto (44') 3 - 0
Cristoph Rosengärtchen (77') 4 - 0
churra Alineación oficial del equipo 'churra' en el partido 4 - 0 Hamarreko Returns!! Alineación oficial del equipo 'Hamarreko Returns!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
churra Alineación oficial del equipo 'churra' en el partido 5 - 2 Hamarreko Returns!! Alineación oficial del equipo 'Hamarreko Returns!!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

churra

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sándor Gellei de churra aconseguir un gol al minut 13 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Niels Børgh va incrementar l'avantatge de churra amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): El gol de falta de Igli Fetto sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 44 i ampliar l'avantatge de churra a 3 - 0.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Cristoph Rosengärtchen era molt més ràpid que el defensa John James Rico. Al minut 77, el jugador de churra va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Yvan Sienaert haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a churra al minut 11.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Kostas Kasimidis, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de churra va anar a parar a la dreta de l'atac on en Davide Aversa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Bogusław Świetlik, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kostas Kasimidis de churra es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Kostas Kasimidis va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Matteo Gottarelli es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Enrique Núñez.

Hamarreko Returns!!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Miguel Falera que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Luis Miguel Falera ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Matias Kaisko va fer una estirada espectacular al minut 82, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Mirko Fuechsl.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de John James Rico la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Hamarreko havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.