Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Notthingam Por (1598576) - Team Bros (307655) » 225818078: T27/J8/X

Liga 225818078 Información oficial sobre el partido 225818078 en Hattrick

11.07.2009 14:25:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / X.3820 (182387)

Real Huelva C.F Alineación oficial del equipo 'Real Huelva C.F' en el partido 6 - 0 bertuko Alineación oficial del equipo 'bertuko' en el partido
Rudy Zuiderwijk (2') 1 - 0
Simon Jovanovic (7') 2 - 0
Sérvulo Capeche (32') 3 - 0
Boe Rømer (34') 4 - 0
Rudy Zuiderwijk (56') 5 - 0
Gianni Miglietta (69') 6 - 0
Real Huelva C.F Alineación oficial del equipo 'Real Huelva C.F' en el partido 6 - 0 bertuko Alineación oficial del equipo 'bertuko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Real Huelva C.F Alineación oficial del equipo 'Real Huelva C.F' en el partido 7 - 0 bertuko Alineación oficial del equipo 'bertuko' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Huelva C.F

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Edgar Howingsbrook la va convertir en gol amb un remat de cap en Rudy Zuiderwijk tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 2 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 132 Minuto 7 (Gol por la izquierda): En Simon Jovanovic de Huelva va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Huelva va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sérvulo Capeche va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Boe Rømer va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 56 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Huelva. A fi d'aconseguir el 5 - 0, van tocar-la en curt per tal que Rudy Zuiderwijk xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Amb 69 minuts jugats, en Gianni Miglietta va augmentar l'avantatge de Huelva a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Elvis Dijsselhof va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Huelva van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Giancarlo Giordanengo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Boe Rømer de Huelva va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Castejón Riera.
  • 513 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Boe Rømer va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Huelva va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

bertuko

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ginés Aladrén de bertuko es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): El jugador de bertuko Alejandro Estrada va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alejandro Mora Castillejo va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 58 (Tirita): Al minut 58, Àlex Turallols de bertuko es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.