Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agrupación Rayo Vallecano (124502) - Cordoba C.F. (1337350) » 225801425: T27/J3/X

Liga 225801425 Información oficial sobre el partido 225801425 en Hattrick

06.06.2009 14:25:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / X.3523 (182090)

Flansi Team Alineación oficial del equipo 'Flansi Team' en el partido 1 - 1 Durasol Magnos Alineación oficial del equipo 'Durasol Magnos' en el partido
0 - 1 Diego Lesaca (48')
Cãlin Popa (82') 1 - 1
Flansi Team Alineación oficial del equipo 'Flansi Team' en el partido 1 - 1 Durasol Magnos Alineación oficial del equipo 'Durasol Magnos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Flansi Team Alineación oficial del equipo 'Flansi Team' en el partido 4 - 0 Durasol Magnos Alineación oficial del equipo 'Durasol Magnos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flansi Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Cãlin Popa de Flansi va fer un bon esprint per escapar-se de Gal Mendelssohn i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Armindo Botelho va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Andrzej Frasik va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cãlin Popa va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Armindo Botelho va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Flansi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 69 minuts, en Cãlin Popa no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Flansi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cãlin Popa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andrzej Frasik.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a Flansi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cãlin Popa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olimpio Moço.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 18 (Lesión grave): Després de 18 minuts, Flansi va veure com el seu jugador Jeroen Mergaerts havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Rexino Llobera entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Juan Grava no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): Olimpio Moço no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Durasol Magnos

Goles Goles

  • 170 Minuto 48 (Gol de falta): Diego Lesaca va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 48. 0 - 1 per a Durasol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Gonzalo Rueda ocupà el lloc d'en Michal Balaščík al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Durasol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Durasol va fer una substitució al minut 70. Mathieu Kannenberg va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Nèstor Hereu.