Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. MONTALBANEJO (1430847) - Obrint Nas (310762) » 225799066: T27/J2/X

Liga 225799066 Información oficial sobre el partido 225799066 en Hattrick

30.05.2009 14:25:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / X.3481 (182048)

HaRLeM GLoBeR TRoMPaS Alineación oficial del equipo 'HaRLeM GLoBeR TRoMPaS' en el partido 0 - 0 Racing de Avellaneda, c.f. Alineación oficial del equipo 'Racing de Avellaneda, c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
HaRLeM GLoBeR TRoMPaS Alineación oficial del equipo 'HaRLeM GLoBeR TRoMPaS' en el partido 3 - 1 Racing de Avellaneda, c.f. Alineación oficial del equipo 'Racing de Avellaneda, c.f.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,1 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HaRLeM GLoBeR TRoMPaS

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): TRoMPaS va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Sergio Millau va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 224 Minuto 26 (Ocasión de penalti): En Pablo Curucheta va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 26, però el porter visitant Fabricio Vieiro el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): TRoMPaS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Ricardo Alemparte Gallardo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 224 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Al minut 52, TRoMPaS va disposar d'un penal a favor, però el xut de Pablo Curucheta va ser aturat per Fabricio Vieiro.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Alemparte Gallardo de TRoMPaS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 59 (Lesión leve): Després de 59 minuts jugats, Enrique Montenegro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Fabián Mauri Argudo.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Julián Recasens de TRoMPaS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Racing de Avellaneda, c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Avellaneda,, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Josep Puig va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Avellaneda, va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 65, quan Norberto Sil va quedar-se sol davant el porter Julián Recasens, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafael Icoaga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Rafael Icoaga de Avellaneda, va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.