Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El futbolero (1369648) - Maleolo FC (48461) » 225797583: T27/J9/X

Liga 225797583 Información oficial sobre el partido 225797583 en Hattrick

18.07.2009 14:25:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / X.3454 (182021)

Hellville Alineación oficial del equipo 'Hellville' en el partido 6 - 1 StarstormF.C Alineación oficial del equipo 'StarstormF.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Hellville Alineación oficial del equipo 'Hellville' en el partido 9 - 1 StarstormF.C Alineación oficial del equipo 'StarstormF.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hellville

Goles Goles

  • 120 Minuto 23 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 23, indicava inequívocament que en Leyti Gnouma va saber trobar la xarxa rival. Hellville desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Hellville va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Diego Camoens va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Hellville a 3 - 0. Luiz Rodrigo Cuervo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Hellville va augmentar la diferència quan Antero Lamela no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Amb 64 minuts jugats, en Óscar Sierra va augmentar l'avantatge de Hellville a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, Hellville va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Faustino García Palacios, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Faustino García Palacios va entorpir al marcador d'en Diego Camoens per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Hellville a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gaspar Monterrei va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Diego Camoens va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Antero Lamela va rematar alt.

StarstormF.C

Goles Goles

  • 137 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 53 en Eduardo Picazo va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Luis Horión podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Luiz Rodrigo Cuervo, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Hellville, però Luis Horión no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Abarca de StarstormF.C amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo Picazo de StarstormF.C es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Luis Horión de StarstormF.C va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.