Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

extrem fun (1456256) - Atlético Orense F.C (1582649) » 225795273: T27/J5/X

Liga 225795273 Información oficial sobre el partido 225795273 en Hattrick

20.06.2009 14:25:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / X.3413 (181980)

extrem fun Alineación oficial del equipo 'extrem fun' en el partido 0 - 4 Los ronaldos (cristiano) Alineación oficial del equipo 'Los ronaldos (cristiano)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
extrem fun Alineación oficial del equipo 'extrem fun' en el partido 0 - 7 Los ronaldos (cristiano) Alineación oficial del equipo 'Los ronaldos (cristiano)' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

extrem fun

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Virgilio Atutxa no oblidarà el que li va passar durant el minut 31. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Jaime Salinas va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 66 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Daniel Cotera va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Virgilio Atutxa.
  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Enrique Jalón va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de extrem estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Los ronaldos (cristiano)

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de (cristiano) va ser finalitzada des de l'esquerra per Tom Stuehlmeyer al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Xesús Calde de (cristiano) va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 70, (cristiano) va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser José Lecegui.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Tom Stuehlmeyer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 0 - 4 per a (cristiano).

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Xavi Capó no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Massimiliano Lenza estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tom Stuehlmeyer després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter José María Hurtado Amezaga va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Sami Yletyinen de (cristiano) va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jean-Luis Kempa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albertino Cardia de (cristiano) es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jean-Luis Kempa de (cristiano) per doble groga al minut 86.