Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los nebures (1458783) - La Mula del Norte (1580120) » 225787051: T27/J8/X

Liga 225787051 Información oficial sobre el partido 225787051 en Hattrick

11.07.2009 14:25:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / X.3266 (181833)

repsol tarragona Alineación oficial del equipo 'repsol tarragona' en el partido 0 - 1 IS SAPIENS Alineación oficial del equipo 'IS SAPIENS' en el partido
0 - 1 Armando Nalda (70')
repsol tarragona Alineación oficial del equipo 'repsol tarragona' en el partido 0 - 1 IS SAPIENS Alineación oficial del equipo 'IS SAPIENS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
repsol tarragona Alineación oficial del equipo 'repsol tarragona' en el partido 1 - 3 IS SAPIENS Alineación oficial del equipo 'IS SAPIENS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,3 % 1,6 % 84,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

repsol tarragona

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Enric Cartañà haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a tarragona al minut 22.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): tarragona va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ricardo Montero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Antonio Santacruz.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): tarragona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 67 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mario Vázquez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El tarragona va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Raúl Serna la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabricio Naranco de tarragona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Etelvino Tielas.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Alberto Iriarte de tarragona va abandonar el terreny de joc després de 71 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raúl Pérez Pastor va entrar en el seu lloc.

IS SAPIENS

Goles Goles

  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a SAPIENS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Armando Nalda.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Paco Morena va estar a punt de posar per davant a SAPIENS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Atance va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raúl Urquijo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Raúl Urquijo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Atance va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): SAPIENS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francisco Atance va desviar el xut final de Armando Nalda després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Paco Morena va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Armando Nalda de SAPIENS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.