Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Riders CF (1370563) - Deportivo Panamá (1435229) » 225774650: T27/J2/X

Liga 225774650 Información oficial sobre el partido 225774650 en Hattrick

30.05.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / X.3045 (171372)

Ciudad del Hornillo Alineación oficial del equipo 'Ciudad del Hornillo' en el partido 4 - 0 Deportivo Panamá Alineación oficial del equipo 'Deportivo Panamá' en el partido
Nano Borrallo (16') 1 - 0
Himar Maeso (52') 2 - 0
Himar Maeso (57') 3 - 0
Luís Pinho (80') 4 - 0
Ciudad del Hornillo Alineación oficial del equipo 'Ciudad del Hornillo' en el partido 4 - 0 Deportivo Panamá Alineación oficial del equipo 'Deportivo Panamá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ciudad del Hornillo Alineación oficial del equipo 'Ciudad del Hornillo' en el partido 5 - 0 Deportivo Panamá Alineación oficial del equipo 'Deportivo Panamá' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciudad del Hornillo

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Hornillo va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Nano Borrallo aconseguint el 1 - 0.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Hornillo va augmentar la diferència quan Himar Maeso no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Himar Maeso de Hornillo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Luís Pinho de Hornillo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Juan Ángel Redondo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Nano Borrallo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Gayón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Juan Ángel Redondo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Artiza Ansotegi de Hornillo es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Deportivo Panamá

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): El Deportivo va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 2 amb un llançament de falta perillós. En Marco Santillana però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Deportivo van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 6 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Marco Santillana, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Guillermo Espel va ser clau en la jugada d'atac de Deportivo al minut 56, quan ell mateix va fer una passada brutal a Josep Granados, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Martí de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Granados.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): En Gustavo Inoso de Deportivo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Paco Centeno va prendre el seu rol al minut 8.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Antonio Jiménez Gracia de Deportivo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alberto Dora va prendre el seu rol al minut 79.