Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting De Binixiquer (1583701) - Durissia de Dortmund (1434488) » 225770170: T27/J1/X

Liga 225770170 Información oficial sobre el partido 225770170 en Hattrick

23.05.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / X.2965 (171292)

Sporting De Binixiquer Alineación oficial del equipo 'Sporting De Binixiquer' en el partido 3 - 0 Union Nirvana Alineación oficial del equipo 'Union Nirvana' en el partido
Enrique Romero (19') 1 - 0
Ivo Bargiela (79') 2 - 0
Joan Cantons (83') 3 - 0
Sporting De Binixiquer Alineación oficial del equipo 'Sporting De Binixiquer' en el partido 3 - 0 Union Nirvana Alineación oficial del equipo 'Union Nirvana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting De Binixiquer Alineación oficial del equipo 'Sporting De Binixiquer' en el partido 3 - 1 Union Nirvana Alineación oficial del equipo 'Union Nirvana' en el partido
Tiene un resultado normal 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,7 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting De Binixiquer

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 19 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Enrique Romero llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Binixiquer va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ivo Bargiela des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Binixiquer va aconseguir el 3 - 0 quan Joan Cantons va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Binixiquer va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Cristòfol Benseny, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Javier Valluerca Vallujera va deixar a Toni Sisandes assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Valluerca Vallujera de Binixiquer es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): Francisco Berral va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ivo Bargiela. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): El jugador de Binixiquer Daniel Zazo va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jonathan Gutiérrez de León va entrar en el seu lloc.

Union Nirvana

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Pere Pau Garciny de Nirvana, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Toni Sisandes va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alberto Hombedeu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Nirvana va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alberto Hombedeu va desviar el xut final de Àngel Satorras després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Florencio Cagiao no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Igor Nevado estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Fernando Roxas la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Nirvana havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Igor Nevado de Nirvana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Ignacio Vierna de Nirvana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.