Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hollin Mandangas (795165) - Selección Nacional de Nigeria (1372184) » 225760146: T27/J1/X

Liga 225760146 Información oficial sobre el partido 225760146 en Hattrick

23.05.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / X.2786 (171113)

Hollin Mandangas Alineación oficial del equipo 'Hollin Mandangas' en el partido 1 - 3 Codes CF Alineación oficial del equipo 'Codes CF' en el partido
0 - 1 Mauro Falcón (10')
0 - 2 Joaquín Folch (37')
0 - 3 Joaquín Folch (55')
Manuel La Plaza Blas (80') 1 - 3
Hollin Mandangas Alineación oficial del equipo 'Hollin Mandangas' en el partido 1 - 3 Codes CF Alineación oficial del equipo 'Codes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Hollin Mandangas Alineación oficial del equipo 'Hollin Mandangas' en el partido 0 - 6 Codes CF Alineación oficial del equipo 'Codes CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hollin Mandangas

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Manuel La Plaza Blas va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 3 per a Mandangas.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Svenne Svensson es va comportar com un juvenil al minut 36 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): Mandangas va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Marcos Lloveras Sainz va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Donato Balume de Mandangas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Donato Balume, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Codes CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, Codes es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Mauro Falcón es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 37 de partit va donar a Codes l'avantatge per 0 - 2. Joaquín Folch en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 55 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 55 pels visitants. En Joaquín Folch va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Joaquín Folch, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Codes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Codes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Eufrasio Toubes, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Mauro Falcón va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gabriel Villafuentes va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Eder Monterde probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.