Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Osca C.F. (311744) - mens.f.c (1370528) » 225759153: T27/J5/X

Liga 225759153 Información oficial sobre el partido 225759153 en Hattrick

20.06.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / X.2768 (171095)

Osca C.F. Alineación oficial del equipo 'Osca C.F.' en el partido 3 - 1 Atlético Sombraoscura Alineación oficial del equipo 'Atlético Sombraoscura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Osca C.F. Alineación oficial del equipo 'Osca C.F.' en el partido 5 - 1 Atlético Sombraoscura Alineación oficial del equipo 'Atlético Sombraoscura' en el partido
Tiene mala suerte 5.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osca C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Osca, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Jakob Berendtsen per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Osca el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mats Öhstedt va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Emili Canal va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hj Khatib bin Othman de Osca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo López de Osca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atlético Sombraoscura

Goles Goles

  • 160 Minuto 41 (Gol de falta): Sombraoscr, al minut 41, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Nave Shvily.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carlos Eduardo Macías que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Fabrizio Boneccher va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jaime Cajal va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Osca. La jugada d'estratègia del Sombraoscr per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Ganchaegu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Sombraoscr creava perill des de la dreta al minut 81, però en Jaime Cajal, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Carlos Eduardo Macías desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Nave Shvily va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jaime Cajal no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Nave Shvily de Sombraoscr es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Juan Ganchaegu, de Sombraoscr, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Hermóxenes Aldeavella el va substituir.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Sombraoscr va fer una substitució al minut 88. Miquel Romagosa va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Cristian Caba.