Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pitotiesos (441118) - Atlético de Alalpardo (1369919) » 225754894: T27/J4/X

Liga 225754894 Información oficial sobre el partido 225754894 en Hattrick

13.06.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / X.2692 (171019)

Alicante Fire Alineación oficial del equipo 'Alicante Fire' en el partido 2 - 2 Arroyo Paeque Ath. Alineación oficial del equipo 'Arroyo Paeque Ath.' en el partido
0 - 1 Tonni Nielsen (19')
Ernest Martí (25') 1 - 1
Sre?ko Zrno (33') 2 - 1
2 - 2 Tonni Nielsen (39')
Alicante Fire Alineación oficial del equipo 'Alicante Fire' en el partido 2 - 2 Arroyo Paeque Ath. Alineación oficial del equipo 'Arroyo Paeque Ath.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Alicante Fire Alineación oficial del equipo 'Alicante Fire' en el partido 1 - 5 Arroyo Paeque Ath. Alineación oficial del equipo 'Arroyo Paeque Ath.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alicante Fire

Goles Goles

  • 114 Minuto 25 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 25. Ernest Martí, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Alicante va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Srećko Zrno, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ernesto Ossorio va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 37. En Salva Rafel va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Ager Ibarrola, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Alicante va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ernesto Ossorio va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ildefonso Casadevante.
  • 220 Minuto 61 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 61 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ernest Martí va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Arroyo Paeque Ath.

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador de Arroyo Tonni Nielsen va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 19 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Als 39 minuts de partit, Tonni Nielsen de Arroyo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Jacob Volkhoven va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcos Uhagón Ceballos va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Arroyo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Manuel Fuenmayor, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tonni Nielsen.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Délio Figueiredo de Arroyo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Tonni Nielsen va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Délio Figueiredo va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 46 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Juan Jesús Arnáez, en lloc de córrer, relliscava.