Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

electronicos club (1365264) - catalonia_ (1589008) » 225753110: T27/J6/X

Liga 225753110 Información oficial sobre el partido 225753110 en Hattrick

27.06.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / X.2660 (170987)

electronicos club Alineación oficial del equipo 'electronicos club' en el partido 7 - 2 Ladillas Forever Alineación oficial del equipo 'Ladillas Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
electronicos club Alineación oficial del equipo 'electronicos club' en el partido 9 - 0 Ladillas Forever Alineación oficial del equipo 'Ladillas Forever' en el partido
Tiene mala suerte 9.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

electronicos club

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Camillo Pedicone, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del electronicos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.
  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 31, Danni Nielsen de electronicos empatava el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gundar Marey de electronicos aconseguir un gol al minut 38 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 134 Minuto 50 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de electronicos al minut 50, que va llançar ajustat al pal en Camillo Pedicone. 4 - 2 pels locals.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): electronicos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Camillo Pedicone va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): electronicos va augmentar la diferència quan Walter Eduardo Roldán no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 2.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Seran Sancha va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Jurriaan Ragas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gundar Marey de electronicos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Garcia Frasão es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Massimiliano Bettino.
  • 090 Minuto 40 (Tirita): Era el minut 40 quan després d'una dura entrada, el jugador Jurgi Larraza de electronicos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Ladillas Forever

Goles Goles

  • 161 Minuto 9 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Rafael Cabex que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Plutarco Rotulo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Fernando Castellet que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Ladillas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Garcia Frasão va desviar el xut final de Pierre Féret després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Cabex de Ladillas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones