Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

abcd (313343) - Trompo Team (124564) » 225750251: T27/J6/X

Liga 225750251 Información oficial sobre el partido 225750251 en Hattrick

27.06.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / X.2609 (170936)

RUSSIAN Alineación oficial del equipo 'RUSSIAN' en el partido 2 - 2 Àsgard F.C. Alineación oficial del equipo 'Àsgard F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RUSSIAN Alineación oficial del equipo 'RUSSIAN' en el partido 0 - 5 Àsgard F.C. Alineación oficial del equipo 'Àsgard F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RUSSIAN

Goles Goles

  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Nil Fornós rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Alberto Corsia, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Joaquín Garavito va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): César Coll va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de RUSSIAN que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alberto Reina no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Emmanuel Loaysa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 el RUSSIAN va posar setge sobre la defensa central visitant però en Elies Marcé no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Meléndez de RUSSIAN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Elies Marcé de RUSSIAN va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Emmanuel Loaysa, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Àsgard F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 28 minuts Dan Viane va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb 43 minuts jugats, Raúl Medina Davila de Àsgard va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Valentín Sanín va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Víctor Camins quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Àsgard al minut 30, però el xut de Gonzalo Álvarez Areces va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raúl Medina Davila. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gonzalo Álvarez Areces després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Udalatx Irastorza va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dan Viane es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.