Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sohaib omar (801581) - Black Metal Army (995206) » 225748939: T27/J14/X

Liga 225748939 Información oficial sobre el partido 225748939 en Hattrick

22.08.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / X.2585 (170912)

Celtiberos S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Celtiberos S.A.D.' en el partido 2 - 3 motrolos fc Alineación oficial del equipo 'motrolos fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Celtiberos S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Celtiberos S.A.D.' en el partido 1 - 4 motrolos fc Alineación oficial del equipo 'motrolos fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtiberos S.A.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Miguel Ángel Zorita va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Celtiberos.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, Néstor Molina va pentinar un córner cap al segon pal que Manuel Inoso va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Celtiberos es va veure beneficiat per la polèmica al minut 79, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Luis Antonio Gibert va relliscar al moment de fer el xut i el porter Alberto Camas no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jyrki Vinkka es va comportar com un juvenil al minut 87 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Dawid Towpik després que el jugador de Celtiberos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Luis Antonio Gibert s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 11 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Dawid Towpik no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Miguel Ángel Zorita, que no va rendir al seu nivell habitual.

motrolos fc

Goles Goles

  • 153 Minuto 28 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, motrolos seguien lluitant fins al final. Al minut 28, fruit d'aquests esforços, Jyrki Vinkka va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 162 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Xerardo Bolo va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 52.
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 88, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Albert Blanquer es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Toni Stroh, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jyrki Vinkka no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.