Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Black Metal Army (995206) - los mini star (1581472) » 225748915: T27/J8/X

Evento: 032_3 (Una bona jornada va fer que el motrololandia presentés una entrada de 10873 espectadors. Hi havia un petit grup d'aficionats de l'equip visitant que feia estona que rondaven per l'estadi, ja que s'havien desplaçat en moto des de la dispesa on s'allotjaven els jugadors, fins l'estadi on es jugava el partit. En Daniel Felipe Jacques va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents Makhoudia Sow i Boris Mirazchiyski.)
Evento: 020_5 (El sistema tàctic escollit per l'entrenador del motrolos va ser un 3-5-2.)
Evento: 021_2 (Alineació inicial del motrolos: Camas - Sáenz Galilea, Kashtan, Dutã - Bolo, Torsson, Karp, Sixto, Zorić - Monge, Blanquer.

)
Evento: 020_4 (L'entrenador del Pellejeros encaixava la mà amb l'entrenador rival, mentre els seus jugadors sortien al camp formant un 4-4-2.)
Evento: 021_3 (L'alineació del Pellejeros va ser: Saracina - Caeiro, Rebollo, Unzaga, Casal - Trujillo, Pallars, Caamaño, Manjón - Crepanes, Tirado Torres. Els onze jugadors van posar ràpidament per fer la foto de rigor.

)
Evento: 334_4 (L'entrenador de motrolos va recordar als seus jugadors: "manteniu l'amplitud i intenteu atacar per les bandes!".)
Evento: 221_2 (El perill seguia venint pel mig. De fet, Leonard Dutã va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.)
Evento: 092_2 (Javier Manjón, de Pellejeros, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Eduardo Chilla el va substituir.)
Evento: 122_4 (Els seguidors del motrolos contenien la respiració mentre en Dalibor Zorić s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.)
Evento: 133_1 (Dalibor Zorić va incrementar l'avantatge de motrolos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.)
Evento: 132_4 (En Josías Monge de motrolos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.)
Evento: 133_5 (El 4 - 0 va pujar al marcador quan motrolos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Josías Monge des de dins de l'àrea.)
Evento: 062_2 (La dinàmica del partit començà a canviar quan els jugadors del motrolos van decidir centrar-se en defensar la seva porteria.)
Evento: 045_4 (Mentre els jugadors s'encaminaven cap al vestidor, 4 - 0 era el resultat de la primera part.)
Evento: 040_2 (Control de la pilota per al motrolos, amb un 84% de possessió.

)
Evento: 185_5 (L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Albert Blanquer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.)
Evento: 132_1 (motrolos va augmentar la diferència quan Xerardo Bolo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.)
Evento: 185_2 (L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pellejeros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Albert Blanquer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del motrolos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 7 - 0 arribava al minut 59.)
Evento: 236_3 (Ewald Karp es va comportar com un juvenil al minut 60 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol. )
Evento: 131_2 (Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dalibor Zorić, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 0 per a motrolos.)
Evento: 046_2 (Com que ja havia marcat dos gols, aquest tercer gol feia que Dalibor Zorić aconseguís un hat-trick!)
Evento: 131_3 (Una mica més tard, una estupenda combinació de motrolos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dalibor Zorić va posar el 9 - 0 al marcador.)
Evento: 510_5 (L'àrbitre va sancionar en Alejandro Unzaga de Pellejeros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.)
Evento: 040_4 (A les estadístiques, domini del motrolos, controlant la pilota un 87 per cent del temps.

)
Evento: 041_4 (El millor rendiment a les files de motrolos el tingué clarament en Mats Torsson.)
Evento: 042_2 (Roni Kashtan, en canvi, va destacar pel contrari, ja que va destorbar el joc dels companys amb els seus errors continuats.)
Evento: 041_2 (El jugador més determinant de Pellejeros va ser sens dubte Juan Rebollo.)
Evento: 042_5 (L'altra cara de la moneda la protagonitzà Alejandro Unzaga, fent un partit molt fluix.)
Evento: 550_4 ()
Evento: 550_1 ()
Evento: 599_2 (El partit va acabar 9 - 0.)

Liga 225748915 Información oficial sobre el partido 225748915 en Hattrick

11.07.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / X.2585 (170912)

motrolos fc Alineación oficial del equipo 'motrolos fc' en el partido 9 - 0 Pellejeros Rojinegros Alineación oficial del equipo 'Pellejeros Rojinegros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
motrolos fc Alineación oficial del equipo 'motrolos fc' en el partido 7 - 0 Pellejeros Rojinegros Alineación oficial del equipo 'Pellejeros Rojinegros' en el partido
Tiene suerte 6.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

motrolos fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del motrolos contenien la respiració mentre en Dalibor Zorić s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Dalibor Zorić va incrementar l'avantatge de motrolos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Josías Monge de motrolos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan motrolos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Josías Monge des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Albert Blanquer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): motrolos va augmentar la diferència quan Xerardo Bolo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pellejeros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Albert Blanquer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del motrolos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 7 - 0 arribava al minut 59.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dalibor Zorić, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 0 per a motrolos.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de motrolos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dalibor Zorić va posar el 9 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Leonard Dutã va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Pellejeros Rojinegros

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ewald Karp es va comportar com un juvenil al minut 60 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Unzaga de Pellejeros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): Javier Manjón, de Pellejeros, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Eduardo Chilla el va substituir.