Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETICO_FEMENINAS (1597650) - Cifux FC (439791) » 225745977: T27/J1/X

Liga 225745977 Información oficial sobre el partido 225745977 en Hattrick

23.05.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / X.2533 (170860)

Matxots Alineación oficial del equipo 'Matxots' en el partido 3 - 4 devil reddiamons Alineación oficial del equipo 'devil reddiamons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Matxots Alineación oficial del equipo 'Matxots' en el partido 3 - 3 devil reddiamons Alineación oficial del equipo 'devil reddiamons' en el partido
Tiene un resultado normal 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,8 % 35,5 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matxots

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Matxots va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Miqui Remohí va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Matxots prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Paco Ortiz el Viejo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 136 Minuto 57 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Sergio Peciña s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Juliano San Millán Díez, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 31, un contraatac del Matxots no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Sergi Guzmán perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Juan José Matos després que el jugador de Matxots li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Jorge Garrido de Matxots va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergi Guzmán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

devil reddiamons

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jaime Muguruza per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): reddiamons van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 67 quan Jaime Muguruza sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador visitant Isaac Bartrolí va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 73 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb 74 minuts jugats, Jaime Muguruza de reddiamons va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del reddiamons que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gonzalo Marcel Cedillo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 260 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Noel Infantas, al minut 41 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Antonio Jesús Oviedo de reddiamons va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): reddiamons es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Antoni Espinalt no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sergio Peciña al camp.