Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC SOLO (1336869) - GOLOSA CF (1417067) » 225738806: T27/J14/X

Liga 225738806 Información oficial sobre el partido 225738806 en Hattrick

22.08.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / X.2404 (170731)

AC SOLO Alineación oficial del equipo 'AC SOLO' en el partido 6 - 0 FutbolinPichu Alineación oficial del equipo 'FutbolinPichu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
AC SOLO Alineación oficial del equipo 'AC SOLO' en el partido 9 - 0 FutbolinPichu Alineación oficial del equipo 'FutbolinPichu' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC SOLO

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): SOLO s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Dennis Rauschning per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): SOLO va augmentar la diferència quan Aleodor Novac no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan SOLO va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Zacarías Álvarez des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SOLO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gigi Furnari progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Als 75 minuts de joc, els nois de SOLO van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Zacarías Álvarez augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Dennis Rauschning de SOLO va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Enrique Rubio Hernández al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Artemio Ilizarbe va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del SOLO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gigi Furnari, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FutbolinPichu. La jugada d'estratègia del SOLO per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Bent Skals va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Antonio Leanza de SOLO va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mehmet Can Ferdari va prendre el seu rol al minut 76.

FutbolinPichu

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 73 de partit, quan un jugador de FutbolinPichu, en Ignacio Gandala, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.