Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc.alianza Lima (1370023) - Real León F.C. (1582959) » 225732386: T27/J5/X

Liga 225732386 Información oficial sobre el partido 225732386 en Hattrick

20.06.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / X.2290 (170617)

Fc.alianza Lima Alineación oficial del equipo 'Fc.alianza Lima' en el partido 3 - 2 sweethunters F.C. Alineación oficial del equipo 'sweethunters F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fc.alianza Lima Alineación oficial del equipo 'Fc.alianza Lima' en el partido 5 - 1 sweethunters F.C. Alineación oficial del equipo 'sweethunters F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc.alianza Lima

Goles Goles

  • 113 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els jugadors del Fc.alianza amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 12, deixant Antonio García de Lavín en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Francesco Brusarosco va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Fc.alianza empatava el partit, 2 a 2, al minut 80.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Daniel Mazo Santolalla de Fc.alianza aconseguir un gol al minut 82 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Antonio García de Lavín de Fc.alianza va intentar batre la porteria rival al minut 75 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Martín Aguirre gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Michał Centkowski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francesco Brusarosco de Fc.alianza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julio Portoneria de Fc.alianza es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Javier Tamariz, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

sweethunters F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Konrad Gspan que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del sweethunters van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jere Piispanen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jani Ståhle de sweethunters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): Marzal Gerpe va sortir coix del terreny de joc, substituït per Finn Aurstad. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.