Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la salle Four (1372751) - Malaraza33 (796484) » 225729346: T27/J1/X

Liga 225729346 Información oficial sobre el partido 225729346 en Hattrick

23.05.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / X.2236 (170563)

E.U. Estadística Alineación oficial del equipo 'E.U. Estadística' en el partido 4 - 0 Real Calcereros Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Calcereros Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
E.U. Estadística Alineación oficial del equipo 'E.U. Estadística' en el partido 7 - 1 Real Calcereros Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Calcereros Balompie' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.U. Estadística

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Estadística s'avançava al marcador al minut 18, després d'un rebot que va caçar en Temel Yenibahar per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Reynaldi Idris de Estadística va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Estadística va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Bernd Bugdoll va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Estadística i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 80 minuts de joc. Mentre en Fatih Canbolat el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Estadística per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nando Blanco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Nando Blanco es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Boštjan Serafini de Estadística amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Elguea.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): El jugador de Estadística Mats Falbo va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Arif Rasyid va entrar en el seu lloc.

Real Calcereros Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Marçal Rubiralt quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Calcereros creava perill des de la dreta al minut 22, però en Aiden Woodward, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mariano Bezares desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Rafael Serra va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Aiden Woodward.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Francisco Furundarena.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Marçal Rubiralt de Calcereros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Igli Di Campli va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Eduard Montià.