Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PopCorn & Coffee (1336144) - llatis (1434342) » 225728779: T27/J14/X

Liga 225728779 Información oficial sobre el partido 225728779 en Hattrick

22.08.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / X.2225 (170552)

chascarillo f.c. Alineación oficial del equipo 'chascarillo f.c.' en el partido 2 - 0 las angelitas club Alineación oficial del equipo 'las angelitas club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chascarillo f.c. Alineación oficial del equipo 'chascarillo f.c.' en el partido 4 - 0 las angelitas club Alineación oficial del equipo 'las angelitas club' en el partido
Tiene mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chascarillo f.c.

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 18 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Jofre Llopis. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan chascarillo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Joaquim Ollé des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 3 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jofre Llopis va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 230 Minuto 24 (Ocasión de falta): Jofre Llopis va sorprendre Próspero Gámez amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Enrico Endrös gairebé va marcar per a chascarillo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jofre Llopis, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Fernando Modesto es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fernando Modesto, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrico Endrös de chascarillo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Jofre Llopis de chascarillo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

las angelitas club

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Maximilian Ringstedten no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Samuel Villaseñor estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Dorarán de angelitas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Eduardo Dorarán de angelitas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. David Montilla va prendre el seu rol al minut 83.