Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los vicingos (490056) - Tuberculos FC (490840) » 225727852: T27/J5/X

Liga 225727852 Información oficial sobre el partido 225727852 en Hattrick

20.06.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / X.2209 (170536)

los_moteros Alineación oficial del equipo 'los_moteros' en el partido 1 - 2 ATM ARMY Alineación oficial del equipo 'ATM ARMY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los_moteros Alineación oficial del equipo 'los_moteros' en el partido 0 - 3 ATM ARMY Alineación oficial del equipo 'ATM ARMY' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los_moteros

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 51 per blocar una centrada d'en Josu Gudar va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de los_moteros.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aksel Ainasoja va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferhan Bosum de los_moteros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ATM ARMY

Goles Goles

  • 109 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Dvir Barda després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de los_moteros Eriberto Hemerando, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 en Romke Messaoudi va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ARMY van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mateus Granjeiro va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mateus Granjeiro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Adrián Castellano de ARMY va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Johannes Hjalmarsson al minut 31 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Mateus Granjeiro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mateus Granjeiro va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): ARMY va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 72, quan Romke Messaoudi va quedar-se sol davant el porter Célestin Gentilhomme, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ARMY que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Romke Messaoudi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ximeno Niñe de ARMY va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrián Castellano de ARMY va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.