Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borrachosfc (118504) - Inter Florentino (437463) » 225727609: T27/J1/X

Liga 225727609 Información oficial sobre el partido 225727609 en Hattrick

23.05.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / X.2205 (170532)

Vedat Alineación oficial del equipo 'Vedat' en el partido 1 - 0 Efac Supporters Alineación oficial del equipo 'Efac Supporters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vedat Alineación oficial del equipo 'Vedat' en el partido 3 - 0 Efac Supporters Alineación oficial del equipo 'Efac Supporters' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vedat

Goles Goles

  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): César Ruiz Carrillo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Josep Gistau va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Vedat va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Jon Aasen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): Jon Aasen quasi marca en una jugada assajada de córner que César Ruiz Carrillo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): En Domenico Del Nero Formenti es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Jaume Narváez Barón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vasil Petkov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jon Aasen de Vedat va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Efac Supporters

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): El Supporters va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 10, però en Daniel Alberto Vandivielso va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Supporters va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Manuel Vargas va desviar el xut final de Juan Pedro Moreno Camara després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Supporters van sortir al contraatac amb encert al minut 60, però Eusebio Ferrari no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Xaime Bugallido de Supporters va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Supporters va fer una substitució al minut 70. Francisco Vilella va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ricardo Pineda.