Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Venezolanos (315151) - Pitorrudos de la Orden (123211) » 225723467: T27/J2/X

Liga 225723467 Información oficial sobre el partido 225723467 en Hattrick

30.05.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / X.2131 (170458)

Larrapachincis Alineación oficial del equipo 'Larrapachincis' en el partido 2 - 1 Racing Club Caletero Alineación oficial del equipo 'Racing Club Caletero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Larrapachincis Alineación oficial del equipo 'Larrapachincis' en el partido 5 - 0 Racing Club Caletero Alineación oficial del equipo 'Racing Club Caletero' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Larrapachincis

Goles Goles

  • 114 Minuto 40 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 40. Jesús Sanz López, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Larrapachincis s'avançava al marcador al minut 70, després d'un rebot que va caçar en Víctor Osborne per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Larrapachincis, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Ezkidi Mugerza va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Víctor Olivar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Santiago Campos va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Evencio Padrenda del Larrapachincis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Larrapachincis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 51, quan Jesús Sanz López va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Osborne de Larrapachincis es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Ezkidi Mugerza es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Racing Club Caletero

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en David Sartorius va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Sartorius de Caletero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ibán Bonaval es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Félix Cabellos de Caletero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en David Sartorius va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaime Guruceta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.