Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antela (1337761) - emperadores oscuros1 (1419295) » 225720416: T27/J9/X

Liga 225720416 Información oficial sobre el partido 225720416 en Hattrick

18.07.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / X.2076 (170403)

Antela Alineación oficial del equipo 'Antela' en el partido 1 - 3 ros.com Alineación oficial del equipo 'ros.com' en el partido
Antela Alineación oficial del equipo 'Antela' en el partido 1 - 3 ros.com Alineación oficial del equipo 'ros.com' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Antela Alineación oficial del equipo 'Antela' en el partido 1 - 5 ros.com Alineación oficial del equipo 'ros.com' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antela

Goles Goles

  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Antela, atacant per l'esquerra al minut 77, va aprofitar el magnífic llançament de Élvio Lim per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Sergi Narbona arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Vânio Soito no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Xavier Mathieu.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Gianvito Giacomoni ocupà el lloc d'en Joselindo Carreteiro al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de Antela quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Tomeu Fullana maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

ros.com

Goles Goles

  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de ros.com al minut 79. Mario Rodrigo Anaut va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a ros.com prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en José Villagarcía.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan José Villagarcía va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Guillermo Cabiscol va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Vânio Soito va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del ros.com van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Karol Gniewek, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): ros.com va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Vânio Soito va desviar el xut final de Alexander Hauser després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guillermo Cabiscol.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 5 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Mario Rodrigo Anaut no li va importar gens ni mica.