Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DUCALES (1431018) - Real Acire (1339991) » 225719628: T27/J8/X

Liga 225719628 Información oficial sobre el partido 225719628 en Hattrick

11.07.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / X.2062 (170389)

illailla Alineación oficial del equipo 'illailla' en el partido 6 - 4 Union Deportiva Zurito Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Zurito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
illailla Alineación oficial del equipo 'illailla' en el partido 6 - 1 Union Deportiva Zurito Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Zurito' en el partido
Tiene un resultado normal 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

illailla

Goles Goles

  • 108 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible (general)): Timon van der Woert de illailla va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Oscar Fomferra que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): illailla equilibrava la balança al minut 33. En Oscar Fomferra, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pedro Calders ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, illailla es posava per davant 3 a 2.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del illailla s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pedro Calders que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 79 i suposava l'empat a 4 per als locals.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Javier Malagón, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del illailla se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 81.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de illailla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Oscar Fomferra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Pedro Calders es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ciprian Ilie es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Epifanio Enrile de illailla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Enrique Ruiz Mejía de illailla va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Union Deportiva Zurito

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Al minut 2, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Víctor Lazo posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 5 (Gol de penalti): Passaven 5 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Víctor Lazo va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Guy James que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): En Víctor Lazo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Frédéric Rapenne la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Paco Brea es va quedar sol davant del porter, al minut 13. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Delmar Silvado de Deportiva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Semblava que Néstor Homero Verón s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.