Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CUARTE INDUSTRIAL CD (1364991) - F.C.LORANCA (776481) » 225719266: T27/J1/X

Liga 225719266 Información oficial sobre el partido 225719266 en Hattrick

23.05.2009 14:20:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / X.2056 (170383)

Seventeen F.C. Alineación oficial del equipo 'Seventeen F.C.' en el partido 4 - 2 Chiribiris Alineación oficial del equipo 'Chiribiris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Seventeen F.C. Alineación oficial del equipo 'Seventeen F.C.' en el partido 4 - 0 Chiribiris Alineación oficial del equipo 'Chiribiris' en el partido
Tiene un resultado normal 4.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seventeen F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jani Hunnakko, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Seventeen.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ciro Di Mauro va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 84.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jani Hunnakko, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Seventeen se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 85.
  • 118 Minuto 87 (Gol evento especial córner peinado): En Willy Stubberud entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Seventeen, un peu providencial d'en Aleksa Vidić va situar el 4-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jani Hunnakko va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jani Hunnakko de Seventeen es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ondřej Vojtík de Seventeen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ondřej Vojtík va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Seventeen va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Chiribiris

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Chiribiris va ser finalitzada des de l'esquerra per Héctor Hoyos al minut 19. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, un xut de Alberto Lasalde des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Alberto Lasalde va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sergio Maiorca, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Chiribiris va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Héctor Hoyos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.